Skip to content

Proiecte

Cum facem Cum reusim

În accepţiunea Comisiei Europene, proiectul este o succesiune logică de activităţi coordonate şi controlate, de natură diferită, realizată într-o manieră organizată metodic şi progresiv, având constrângeri de timp, resurse şi cost, destinat obţinerii de noi rezultate, necesare pentru îndeplinirea unor obiective clar definite.

Patrimoniu

Piesa de teatru ”Anul de grație”

Piesa de teatru numită “Anul de grație” realizează o privire panoramică asupra perioadei 1916, intrarea României în Primul Război Mondial, apoi asupra înfrângerilor din acel an și uriașelor pierderi umane,

Află detalii »
Patrimoniu

Reflecții ale moștenirii culturale în arta lui Constantin Brâncuși

O primă acțiune care a pus baza demersurilor făcute ulterior a fost organizarea Școlii pentru Patrimoniu, Cultură și Artă ”Constatin Brâncuși”, ediția a I-a care a urmărit într-o primă fază promovarea și punerea în valoare a operei marelui sculptor ”Constantin Brâncuși”, toate acestea în direct legătură cu Complexul Monumental de la Târgul Jiu, aflat pe lista indicative UNESCO.

Află detalii »

Implică-te!

Implică-te în efortul de a-ţi atinge un nou scop. Gândindu-te la el şi planificându-ţi cum să realizezi un lucru pe care consideri că merită să-1 realizezi, frustrarea va dispărea de la sine.